Hae
Paletilla

Paljon kehutut Budgie hiustenhoitotuotteet

*Sisältää mainoslinkkejä

Budgie hiustenhoitotuotteet

Vihdoin ja viimein sain kaapista käyttöön otettua helmikuussa lanseeratun Ruotsalaisen brändin  shampoon ja hoitoaineen. Kyseessähän on siis *Budgie ja olen ollut lanseerauksesta asti kiinnostunut brändin hiustenhoitotuotteista sillä tuotteiden takana on ruotsalaisia hiustenhoidon asiantuntijoita. Budgie valmistetaan Ruotsissa ja sen tuotevalikoiman avainsanat ovat rohkaiseva, tyylikäs, trendikäs sekä innovatiivinen. Nimensä sekä keltaisen värisä Budgie on saanut undulaateilta Ja näiden lisäksi Budgie hiustenhoitotuotteet ovat vegaanisia.

*Postauksen tuotteet saatu

Budgie hiustenhoitotuotteet

Budgie The Hydrating Shampoo

*Budgie The Hydrating shampoo sisältää teetä, kanelia ja inkivääriä joiden tarkoituksena on tehdä hiuksista pehmeät. Shampoo ei sisällä sulfaatteja ja se on tarkoitettu erityisesti kuiville hiuksille. Eikä siinä vielä kaikki sillä shampoo sopii loistavasti myös Curly Girl- metodiin. Budgien shampoo ei jätä hiuksia sen hoitavan ominaisuuden takia raskaiksi vaan hiukset tuntuvat pesun jälkeen raikkaan puhtailta. Budgien shampoota voisi sanoa aika perus shampooksi, mutta ehdottomana plussana se, että hiukset jää ilmavaksi pesun jälkeen.

Budgie hiustenhoitotuotteet

Budgie The Hydrating Conditioner

Itseäni kiinnostaa aina hiustenhoitotuotteissa enemmän sarjan hoitoaineet sillä vaalennetut hiukset kaipaavat hoitavia sekä korjaavia tuotteita. *Budgie The Hydrating hoitoaineessa on risiiniöljyä sekä kookosöljyä jotka kosteuttavat hiuksia tehokkaasti. Pidän itse erityisesti hoitoaineista jotka tekevät hiuksista pehmeän tunteiset jo hoitoaineen vaikutusajalla ja tämä Budgien hoitoaine on juuri sellainen. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja hoidetuilta heti pesun jälkeen sekä myös pesun aikana.

Budgie

Budgie hiustenhoitotuotteet

Budgien shampoo ja hoitoaine osoittautui todella varteen otettaviksi tuotteiksi eikä itselläni ole niistä mitään pahaa sanottavaa. Vaikka sarjan tuoksut ovat peräisin ranskalaisesta tuoksukaupungista niin silti tuotteet ovat mielestäni todella miedosti hajustettuja. Budgien tuotteet yllättivät itseni positiivisesti ja voisin jatkossakin kokeilla merkin  muitakin tuotteita. Budgien hiustenhoitosarjassa on todella mielenkiintoisia tuotteita sillä joukosta löytyy esimerkiksi: Hopea tuotteita, vaahtoava kuorinta jota voi käyttää myös vartalolle, tuotteita kiharoille sekä tehohoitoja hiuksille.

Untitled

Budgie hiustenhoitotuotteiden design on mielestäni yksinkertaisen kaunis. Shampoo ja hoitoaine on pakattu esimerkiksi 300ml muoviseen pumppupulloon. Budgielta löytyy upeita metallisia, pinkkejä ja keltaisi tuubipulloja jotka ovat todella herkullisen näköisiä! Budgien tuotteita saa ostettua yksinoikeudella vain *Kickseistä. Hinnat pyörivät 9,90-14.90 euron paikkeilla. *Pääset katsomaan Budgie tuotteita tästä.

Oletko kokeillut Budgien hiustenhoitotuotteita?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

SILMÄPUSSIT VEKS! TURVOTUSTA POISTAVA SILMÄNYMPÄRYSNAAMIO

SENJA COSMETICS – SUOMALAISTA LUONNONKOSMETIIKKAA

UUDET TEHOKOSTEUTTAVAT HIUSTENHOITOTUOTTEET THE BODY SHOPILTA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *